Friday 13 September 2013

Pallet opzetranden voor beter vervoer

U bent als ondernemer altijd onderdeel van het proces tussen productie en consumptie in. Ongeacht welke plaats of functie uw bedrijf daar binnen heeft, hebben de meeste bedrijven en ondernemers daarmee automatisch te maken met opslag of vervoer van goederen. Dit is niet even makkelijk voor alle soorten van goederen; waar sommige producten zich zeer eenvoudig laten vervoeren, is het voor een aantal producten enorm lastig. Zij passen bijvoorbeeld wel op een pallet, maar kunnen niet in dozen omdat deze te fragiel zijn. Stapelen van de goederen is dan ook per definitie niet mogelijk. Maar om nou hele vrachtwagens te laten rijden met een lading van bijvoorbeeld maar 100 centimeter hoog, is toch ook geen optie? De pallet opzetranden zijn in deze situatie meer dan geschikt. Zij zijn de oplossing voor veel van uw logistieke probleem en hebben meer voordelen dan u zich wellicht realiseert.

Een betere manier van vervoer begint bij u zelf. Wanneer u besluit om minimaal of niet te investeren in het transport en de opslag van uw goederen, dan is dit op langere termijn vaak veel duurder dan het eenmalig investeren van een relatief redelijk bedrag in goede materialen en oplossingen voor uw bedrijf. Zo zorgt u ervoor dat enerzijds uw producten beter beschermd zijn tijdens de opslag of het transport, anderzijds maakt u ook het proces van werken binnen uw bedrijf een stuk makkelijker. U zult hiermee ook het ethos van uw personeel verhogen. Daarnaast hebben de pallet opzetranden ook nog eens een zeer lange levensduur: het is een investering die meer dan vijftien jaar zal renderen.

Met de pallet opzetranden maakt u beter gebruik van uw kostbare ruimte.Tegelijkertijd gaat u voorzichtiger om met uw producten, die nu niet meer op elkaar gestapeld hoeven te worden. Dankzij de pallet opzetranden kunt u evenwel de pallets makkelijk op elkaar stapelen, waarbij het gewicht prima wordt verdeeld over het kwalitatief uitstekende materiaal. Met de pallet opzetranden van MPPpackaging kiest u met zekerheid het beste voor uw producten, uw bedrijf en uw medewerkers.


No comments:

Post a Comment